Adventures of My Art

The small pictures

This summer I was fooled to believe that a person wanted to by my art, overseas. I was so happy and proud that I did not take any extra precautions. So I shipped most of what I have ever painted in a package to the US. The buyer was a fraud, I got no money and for several months my art disappeared into thin air. By November, I was at last contacted by UPS, saying that they had located the package and that they would send it back. I had it by the 23th of November. I am so happy to have my art back, at the same time as I’m ashamed of being so stupid. I have started framing the pictures and putting them on the walls of our new house. It looks so right.

The animal hybrids

You might imagine my joy, when an old friend wanted to buy two of these darlings yesterday! Now they are on another journey, but this time they are already payed for and a real person will care for them. 😍

The oil painting

Jag skÀms över att erkÀnna vilken ful bluff jag gick pÄ i juli, tack vare smicker. En amerikan hÀvdade att han ville köpa min konst som överraskning till sin fru. Fördomsfulla jag tÀnkte dÄ att om köparen inte hade varit en onödigt rik amerikan sÄ skulle jag ha tagit för givet att det hela var en bluff. Betalningen tog tid, men jag skickade ÀndÄ paketet, eftersom han kom med trovÀrdiga förklaringar. Köparen betedde sig sedan mer och mer mÀrkligt och jag började inse vara en bluff. Eftersom köparens adress var ogiltig kunde inte paketet levereras. Jag bad företaget att returnera paketet omgÄende, men sedan gick paketet upp i rök. Efter 4 mÄnader har paketet Àntligen hittats och idag har jag ÄterfÄtt det. Samtidigt som jag skÀms över att vara sÄ lÀttlurad, sÄ Àr jag sÄ otroligt glad över att ha fÄtt tillbaka konsten. Jag har börjat rama in bilderna och hÀnga upp dem pÄ vÀggarna i vÄrt nya hus. Det ser sÄ rÀtt ut!

Ni anar nog hur glad jag blev nĂ€r en gammal vĂ€n hörde av sig och bad om att fĂ„ köpa tvĂ„ av bilderna. SĂ„ nu Ă€r de Ă„ter pĂ„ resa, men till en verklig mottagare som redan har betalat. 😊 Dessa tvĂ„ bilder Ă€r nu pĂ„ vĂ€g till sina nya Ă€gare. Hoppas att de ska trivas ihop.

Elefantmöss
Hippolion

By the way, the corset is nearly finnished and the dress is complete, so I hope to shoot the costume for the competition entry before New Year’s Eve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *